Evenementen

Combinatie van strandsporten voor kinderen

Variatiebal en touwtrekken 13 juni, vanaf 13:30 uur

Combinatie van strandsporten voor kinderen

Variatiebal Woensdagmiddag 13 juni wordt er voor de jeugd een variatiebal toernooi georganiseerd. Variatiebal is een spel waarbij je in teams tegen elkaar speelt in vier verschillende sporten: hockey, voetbal, korfbal en trefbal. Een leuk spel waarbij je vier verschillende sporten beoefend op één middag! Lijkt het jou leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in!   Touwtrekken Ook voor de kinderen staat er touwtrekken op het programma. Leer spelenderwijs alle kneepjes van het touwtrekken in deze touwtrek clinic en bepaal wie het sterkste kinder touwtrekteam van Kampen heeft.   Wanneer Woensdag13 juni, van 13:30 uur tot 16:30 uur Waar Van Heutszplein Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier.    Wat is variatiebal? Variatiebal/allesbal is een spel waarbij je in teams het tegen elkaar opneemt in vier verschillende sporten: hockey, voetbal, korfbal en trefbal. Aan de hand van de soort bal die er op het veld wordt gegooid door de scheidsrechter, wordt de desbetreffende sport gespeeld. Wanneer er wordt gescoord of alle spelers zijn afgegooid (trefbal), dan eindigt het spel en start het spel opnieuw met een andere bal. Het team dat de meeste spellen heeft gewonnen wint!    Wat is touwtrekken ?  En voor wie is touwtrekken? Touwtrekken is tegelijk een teamsport en een krachtsport. Er is geen enkele andere krachtsport waarbij het team zo belangrijk is. Een touwtrekteam moet niet alleen sterk zijn maar ook technisch en tactisch goed met elkaar kunnen samenwerken om te winnen. Tijdens de wedstrijd worden twee teams aan beide kanten van een 36 meter lang touw opgesteld en degene die het voor elkaar krijgt om de tegenstander vier meter mee te slepen wint. Touwtrekken is voor iedereen! Het maakt dus ook niet uit of je jong of oud bent, of dat je man of vrouw bent. Er zijn wedstrijden voor iedereen, dus ook voor ongetrainden/recreanten. Over het algemeen denkt iedereen dat touwtrekken een mannensport is, maar er zijn toch ook genoeg vrouwen teams die aan touwtrekken doen. Je kunt zelf bepalen op op welk niveau je speelt.   Inschrijven Schrijf je gratis in via het sportformulier. Inschrijven doe je voor de gehele middag, je hoeft je niet apart aan te melden voor Variatiebal of Touwtrekken. De middag start om 13:30 uur en duurt tot 16:30 uur.Inschrijven kan tot zondag 10 juni 2018!   Voor iedereen die meespeelt is er gratis ranja en een gezonde snack aanwezig.   Vragen Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag op 13 juni!   Kun/wil je niet meedoen, kom dan je vriendjes en vriendinnetjes aanmoedigen. Neem je vader en moeder mee, de koffie staat klaar!  
Lees verder

Jumping Fitness 14 juni, start 18:00 uur

Wat is Jumping Fitness?Jumping fitness is een intensieve intervaltraining waarbij je je hele lichaam traint. Door de elastische vering van de trampolines worden spieren en gewrichten nauwelijks belast en dat maakt dat het zelfs voor mensen met knie- en gewrichtsklachten mogelijk is om te sporten, mits ze goed naar hun lichaam luisteren. Onze trampolines zijn belastbaar tot 200 kg. Een half uur Jumping Fitness één, liefst twee keer p.w. geeft hele mooie resultaten omdat je je hele lichaam traint en werkt aan je vetverbranding. Je gaat je er beter door voelen omdat er endorfine vrij komt wanneer je jumpt. Kortom: genoeg voordelen om het uit te proberen! Dit kan tijdens Beach Kampen. Wij zijn daar met onze trampolines op donderdagavond 14 juni en zullen daar twee workshops aanbieden: 18:15 - 18:45 19:00 - 19:30 Zin om deze fantastische sport uit te proberen? Geef je nu op via info@walkoflifestyle.nl met daarbij je naam, mobiele nummer en gewenst tijdstip.  
Lees verder

Beachhockey 16 juni, start 12:00 uur

Zaterdagmiddag 16 juni 2018 staat Beach Kampen in het teken van beachhockey!   Wanneer Zaterdag 16 juni,  C- en D-jeugd: start 12:00 uur senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A- en B- junioren: start 18:00 uur Waar Van Heutszplein Inschrijven Schrijf je in via  C- en D-jeugd: peter@pvk-architect.nl  Senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A- en B- junioren; adriaanvdberg@home.nl       Voor de C- en D-jeugd organiseren wij ‘s middags een mix-toernooi met poulewedstrijden, kruisfinales en natuurlijke de grote finale. Voor de senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A- en B- junioren organiseren wij 's avonds vanaf 18:00u het HCK Beachtoernooi!   Jeugd:Wil jij ook meedoen, geef je dan voor 2 juni 2018 op via de mail naar peter@pvk-architect.nl  met vermelding van je naam en het team waar je op het veld in speelt. Wij maken een mooie teamindeling en voor wedstrijdshirts wordt gezorgd. Senioren:Een DJ verzorgt de muziek, er komt een foodtruck en er is een beachbar. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige avond met je hockeyvrienden op het strand! Willen jullie ook meedoen, geef je dan met je team (minimaal 5 spelers) voor 2 juni 2018 op via de mail naar adriaanvdberg@home.nl met vermelding van je team en de namen van de spe(e)l(st)ers.Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team.  
Lees verder

Beachtennis 13 juni, start 18:30 uur

Nieuw tijdens Beach Kampen 2018   Wanneer Woensdagavond 13 juni, start 18:30 uur, inspelen vanaf 17.30 uur Waar Van Heutszplein Inschrijven Via sportformulier. De kosten zijn €5,- per koppel   Beachtennis is een laagdrempelige strandsport die zorgt voor een perfecte combinatie van sport en plezier. Het is zeer geschikt voor zowel jong als oud en voor  racketsportbeoefenaars, volleyballers of niet-sporters. Beachtennis is in de jaren '70 ontstaan in Brazilië, maar de laatste jaren is het met succes overgewaaid naar de warmere Europese landen. Dus met het creëren van een echte "beach'sfeer", mag dit mooie spelletje uiteraard niet ontbreken.    Wie, wat, waar Het beachtennistoernooi vindt plaats op woensdagavond 13 juni op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 18:30 uur. Er liggen vier beachtennisvelden en vanaf 17.30 uur zijn de velden beschikbaar om in te spelen. Materialen zoals de speciale rackets en ballen zijn aanwezig om te gebruiken. Je kunt meedoen vanaf 16 jaar en je dient je op te geven als tweetal. Vermeld in het opmerkingenvlak of je een herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel bent. Afhankelijk van het aantal opgaven worden er wedstrijden gespeeld van 15 minuten. Er wordt gespeeld in poules, met aansluitend een afvalschema (wederom afhankelijk van het aantal opgaven), dus iedereen speelt sowieso meerdere partijen.   Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier. De kosten zijn €5,- per koppel, dit contant te betalen op 13 juni. Inschrijven kan tot zondag 10 juni 2018!   Vragen Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag op 13 juni!   Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het echte kamper stadsstrand kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker lounchen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom. 
Lees verder

Beachvoetbal 12 juni, start 18:00 uur

Beachvoetbal Beachkampen Lekker met je vrienden of vriendinnen in het zand een potje voetballen en in een historische omgeving? Dan nodigen we jullie uit om op dinsdagavond 12 juni naar het Van Heutszplein te komen.Maak samen een team en schrijf je in! Wanneer Dinsdag 12 juni, start 18:00 uur Waar Van Heutszplein Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier.        Wie, wat, waarHet beachvoetbaltoernooi wordt op dinsdagavond 12 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 18:30 uur. Vanaf 18:00 uur is het veld beschikbaar om in te spelen. Je kunt meedoen vanaf 14 jaar. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld. Tijdens de gehele wedstrijd mag er door worden gewisseld. Je team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen.InschrijvenSchrijf je in via het sportformulier, de kosten zijn €15,- per team.  De betaalinstructies volgen per mail, mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer;  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank) onder vermelding van je teamnaam.VragenHeb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zien je graag op 12 juni! Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het echte kamper stadsstrand kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom.
Lees verder

"werken" in het zand in plaats van achter de bar

Kamper Horeca Beachvolleybal toernooi 11 juni, start 18:00 uur

"werken" in het zand in plaats van achter de bar

De 5e editie van Beach Kampen staat voor de deur en dat belooft weer een groot feest te worden.    Dit jaar komen we naast het  bestaande bedrijven toernooi  ook met een horeca personeel toernooi!  Kampen een bruisende stad vol gezelligheid  en rijk aan vele  horeca gelegenheden. De combinatie was snel gemaakt om ook deze mensen eens kennis te laten maken met ons mooie evenement. Op maandag 11 juni  om 18:30 uur beginnen de wedstrijden, die door middel van een poule systeem worden gespeeld.   Tijdens en na het toernooi zal een aantal DJ's draaien zodat u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van het stadsstrand.   Een ieder is welkom om de Horecapersoneelsleden aan te moedigen, een hapje en een drankje is vanavond toch nergens anders te krijgen!   Kom langs en geniet van een hapje een drankje en lekkere muziek!    
Lees verder