Evenementen

Beachvoetbal jeugd 13 -17 jaar 23 juni, start 13:30 uur

Beachvoetbal B- en C-jeugd Lekker met je vrienden of vriendinnen in het zand een potje voetballen en in een historische omgeving? Dan nodigen we jullie uit om op zodagmiddag 23 juni naar het Van Heutszplein te komen.Maak samen een team en schrijf je in! Wanneer Zondag 23 uni, start 13:30 uur Waar Van Heutszplein Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier.        Wie, wat, waarHet beachvoetbaltoernooi wordt op zondagmiddag 23 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 14:00 uur. Vanaf 13:30 uur is het veld beschikbaar om in te spelen.  Er wordt 5 tegen 5 gespeeld. Tijdens de gehele wedstrijd mag er door worden gewisseld. Je team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen en de spelers zijn tussen 13 en de 17 jaar minimaal in de A-jeugd.  InschrijvenSchrijf je in via het sportformulier, de kosten zijn €10,- per team. Vermeld bijde inschrijving svp of je een jongens- of meisjes team hebt. Bij voldoende animo van de meisjes kunnen we een poule met meisjesteams maken. De betaalinstructies volgen per mail, mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer;  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank) onder vermelding van je teamnaam.VragenHeb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zien je graag op 23 juni! Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het echte kamper stadsstrand kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom.
Lees verder

Beachhockey 15 juni, start ca. 13:30 uur

Zaterdagmiddag 15 juni 2018 staat Beach Kampen in het teken van beachhockey!   Wanneer Zaterdag 15 juni,  C- en D-jeugd: start ca 13:30 uur  senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A- en B- junioren: start ca 17:30 uur.  Waar Van Heutszplein Inschrijven Schrijf je in via  C- en D-jeugd:  stuur een mail naar peter@pvk-architect.nl   senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A- en B- junioren: stuur een mail naar adriaanvdberg@home.nl       Voor de C- en D-jeugd organiseren wij ‘s middags een mix-toernooi met poulewedstrijden, kruisfinales en natuurlijke de grote finale. Voor de senioren, veteranen, trimhockey, gelegenheidsteams en A- en B- junioren organiseren wij 's avonds vanaf 17:30u het HCK Beachtoernooi!   Jeugd:Wil jij ook meedoen, geef je dan op via de mail naar peter@pvk-architect.nl  met vermelding van je naam en het team waar je op het veld in speelt. Wij maken een mooie teamindeling en voor wedstrijdshirts wordt gezorgd. Senioren:Een DJ verzorgt de muziek, er is een beachbar en er lekker eten. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige dag op het strand met je hockeyvrienden! Willen jullie ook meedoen, geef je dan met je team (minimaal 5 spelers) op via de mail naar adriaanvdberg@home.nl met vermelding van je team en de namen van de spe(e)l(st)ers.Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team.  
Lees verder

Beachtennis 19 juni, start 18:30 uur

Beachtennis bij Beach Kampen 2019   Het eerste jaar beachtennis tijdens Beachkampen was een groot succes. Dit wordt een blijvertje! Heb je vorig jaar gemist en wil je dit jaar meedoen? Geef je dan snel op want het aantal plaatsen is beperkt Wanneer Woensdagavond 19 juni, start 18:30 uur, inspelen vanaf 17.30 uur Waar Van Heutszplein Inschrijven Via sportformulier. De kosten zijn €5,- per koppel   Beachtennis is een laagdrempelige strandsport die zorgt voor een perfecte combinatie van sport en plezier. Het is zeer geschikt voor zowel jong als oud en voor  racketsportbeoefenaars, volleyballers of niet-sporters. Beachtennis is in de jaren '70 ontstaan in Brazilië, maar de laatste jaren is het met succes overgewaaid naar de warmere Europese landen. Dus met het creëren van een echte "beach'sfeer", mag dit mooie spelletje uiteraard niet ontbreken.    Wie, wat, waar Het beachtennistoernooi vindt plaats op woensdagavond 19 juni op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 18:30 uur. Er liggen vier beachtennisvelden en vanaf 17.30 uur zijn de velden beschikbaar om in te spelen. Materialen zoals de speciale rackets en ballen zijn aanwezig om te gebruiken. Je kunt meedoen vanaf 16 jaar en je dient je op te geven als tweetal. Vermeld in het opmerkingenvlak of je een herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel bent. Afhankelijk van het aantal opgaven worden er wedstrijden gespeeld van 15 minuten. Er wordt gespeeld in poules, met aansluitend een afvalschema (wederom afhankelijk van het aantal opgaven), dus iedereen speelt sowieso meerdere partijen.   Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier. De kosten zijn €5,- per koppel, dit contant te betalen op 19 juni. Inschrijven kan tot zondag 16 juni 2018!   Vragen Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag op 19 juni!   Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het echte kamper stadsstrand kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker lounchen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom. 
Lees verder

Beachvoetbal 18 juni, start 17:30 uur

Beachvoetbal Beachkampen Lekker met je vrienden of vriendinnen in het zand een potje voetballen en in een historische omgeving? Dan nodigen we jullie uit om op dinsdagavond 18 juni naar het Van Heutszplein te komen.Maak samen een team en schrijf je in! Wanneer Dinsdag 18 juni, start 17:30 uur Waar Van Heutszplein Inschrijven Schrijf je in via het sportformulier.        Wie, wat, waarHet beachvoetbaltoernooi wordt op dinsdagavond 18 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 18:00 uur. Vanaf 17:30 uur is het veld beschikbaar om in te spelen.  Er wordt 5 tegen 5 gespeeld. Tijdens de gehele wedstrijd mag er door worden gewisseld. Je team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen en de spelers spelen minimaal in de A-jeugd. Wil je toch meedoen en speel je niet minimaal in de A-jeugd? Kijk dan in ons programma op de zondagmiddag 23 juni.InschrijvenSchrijf je in via het sportformulier, de kosten zijn €10,- per team.  De betaalinstructies volgen per mail, mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer;  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank) onder vermelding van je teamnaam.VragenHeb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zien je graag op 18 juni! Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het echte kamper stadsstrand kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom.
Lees verder

"werken" in het zand in plaats van achter de bar

Kamper Horeca Beachvolleybal toernooi 17 juni, start 18:00 uur

"werken" in het zand in plaats van achter de bar

De eerste editie van Beach van het Kamper Horeca Beachvolleybal toernooi was een groot succes in 2018. Dit heeft zeker een vaste plek verdient tijdens Beachkampen.   Kampen een bruisende stad vol gezelligheid  en rijk aan vele  horeca gelegenheden. De combinatie was snel gemaakt om ook deze mensen eens kennis te laten maken met ons mooie evenement. Op maandag 17 juni  om 18:00 uur beginnen de wedstrijden, die door middel van een poule systeem worden gespeeld.   Tijdens en na het toernooi zal een aantal DJ's draaien zodat u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van het stadsstrand.   Een ieder is welkom om de Horecapersoneelsleden aan te moedigen, een hapje en een drankje is vanavond toch nergens anders te krijgen!   Kom langs en geniet van een hapje een drankje en lekkere muziek!    
Lees verder