Nieuw tijdens Beach Kampen 2018

 

Wanneer Woensdagavond 13 juni, start 18:30 uur, inspelen vanaf 17.30 uur
Waar Van Heutszplein
Inschrijven Via sportformulier. De kosten zijn €5,- per koppel

 

Beachtennis is een laagdrempelige strandsport die zorgt voor een perfecte combinatie van sport en plezier. Het is zeer geschikt voor zowel jong als oud en voor  racketsportbeoefenaars, volleyballers of niet-sporters.

Beachtennis is in de jaren '70 ontstaan in Brazilië, maar de laatste jaren is het met succes overgewaaid naar de warmere Europese landen. Dus met het creëren van een echte "beach'sfeer", mag dit mooie spelletje uiteraard niet ontbreken. 

 

Wie, wat, waar

Het beachtennistoernooi vindt plaats op woensdagavond 13 juni op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 18:30 uur. Er liggen vier beachtennisvelden en vanaf 17.30 uur zijn de velden beschikbaar om in te spelen. Materialen zoals de speciale rackets en ballen zijn aanwezig om te gebruiken. Je kunt meedoen vanaf 16 jaar en je dient je op te geven als tweetal. Vermeld in het opmerkingenvlak of je een herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel bent. Afhankelijk van het aantal opgaven worden er wedstrijden gespeeld van 15 minuten. Er wordt gespeeld in poules, met aansluitend een afvalschema (wederom afhankelijk van het aantal opgaven), dus iedereen speelt sowieso meerdere partijen.

 

Inschrijven

Schrijf je in via het sportformulier. De kosten zijn €5,- per koppel, dit contant te betalen op 13 juni. 
Inschrijven kan tot zondag 10 juni 2018!

 

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zien je graag op 13 juni!

 

Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het echte kamper stadsstrand kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker lounchen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje.

Iedereen is welkom.