Stichting Beach Kampen is in de schoolbanken gestapt bij de Kampen Event Academy om haar evenement te verbeteren waar mogelijk. En niet zonder resultaat, we hebben de Kampen Event Academy Award gewonnen!

Lees hier het juryrapport;

Beach Kampen is een goed voorbeeld waaruit blijkt dat een leuk, professioneel publieksevenement in de stad niet per sé afhankelijk is van subsidies. Dat is al een compliment op zich waard. We kunnen ons voorstellen, dat voor toekomstige edities van dit evenement wel subsidies of fondsen worden geworven. De nieuwe evenementencoördinator kan daar ongetwijfeld de nodige assistentie bij bieden. 

Daarnaast is het goed om te zien, hoe dit evenement ook  jeugdige doelgroepen uit de nabije omgeving aanspreekt. Daarmee is het evenement maatschappelijk relevant. De frisse uitstraling van de huisstijl en website werken hier goed aan mee en dat is te prijzen.

Het ingediende plan is helder en we zien duidelijk dat er lessen uit de Event Academy in zijn verwerkt. Zo wordt slim verwezen naar de nautische profilering van de stad en de relatie die het evenement met de binnenstad heeft. Wel is het onderdeel marketingcommunicatie nog wat algemeen. Dit verdient uitwerking, zeker als je de ambitie hebt om je evenement te laten groeien. En die ambitie mag Beach Kampen zeker hebben.

Ontzettend blij en trots zijn we natuurlijk met deze award en prijs. Een extra motivatie om te gaan 'knallen' in 2018!!