Evenementen

Jumping Fitness

Wat is Jumping Fitness?Jumping fitness is een intensieve intervaltraining waarbij je je hele lichaam traint. Door de elastische vering van de trampolines worden spieren en gewrichten nauwelijks belast en dat maakt dat het zelfs voor mensen met knie- en gewrichtsklachten mogelijk is om te sporten, mits ze goed naar hun lichaam luisteren. Onze trampolines zijn belastbaar tot 200 kg. Een half uur Jumping Fitness één, liefst twee keer p.w. geeft hele mooie resultaten omdat je je hele lichaam traint en werkt aan je vetverbranding. Je gaat je er beter door voelen omdat er endorfine vrij komt wanneer je jumpt. Kortom: genoeg voordelen om het uit te proberen! Dit kan tijdens Beach Kampen. Wij zijn  daar met onze trampolines op donderdagavond 14 mei en zullen daar twee workshops aanbieden: 18:15 - 18:45 19:00 - 19:30 Zin om deze fantastische sport uit te proberen? Geef je nu op via info@walkoflifestyle.nl met daarbij je naam, mobiele nummer en gewenst tijdstip.  
Lees verder

Beachtennis

Nieuw tijdens Beach Kampen 2018   Beachtennis is een laagdrempelige strandsport die zorgt voor een perfecte combinatie van sport en plezier. Het is zeer geschikt voor zowel jong als oud en voor  racketsportbeoefenaars, volleyballers of niet-sporters. Beachtennis is in de jaren '70 ontstaan in Brazilië, maar de laatste jaren is het met succes overgewaaid naar de warmere Europese landen. Dus met het creëren van een echte "beach'sfeer", mag dit mooie spelletje uiteraard niet ontbreken.  Meedoen? Op woensdag 13 juni is het mogelijk om dit op het Van Heutszplein te spelen. Op deze avond, vanaf ca. 18:00 uur, wordt een toernooi georganiseerd voor iedereen die er interesse in heeft.  Programmadetails en inschrijfmogelijkheden volgen nog, maar maak je vrienden nu alvast enthousiast. Houdt de website in de gaten voor de details   Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het echte kamper stadsstrand kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker lounchen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom.         
Lees verder

Beachvoetbal

Beachvoetbal Beachkampen Lekker met je vrienden of vriendinnen in het zand een potje voetballen en in een historische omgeving? Dan nodigen we jullie uit om op dinsdagavond 12 juni naar het Van Heutszplein te komen.Maak samen een team en schrijf je in!     Wie, wat, waarHet beachvoetbaltoernooi wordt op dinsdagavond 12 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 18:30 uur. Vanaf 18:00 uur is het veld beschikbaar om in te spelen. Je kunt meedoen vanaf 14 jaar. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld. Tijdens de gehele wedstrijd mag er door worden gewisseld. Je team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen.InschrijvenSchrijf je in via het sportformulier, de kosten zijn €..,- per team.  De betaalinstructies volgen per mail, mocht je die niet goed ontvangen, hierbij ons rekeningnummer;  NL49 RBRB 0898 0112 80 t.n.v. Beach Kampen (ja RBRB klopt, dat staat voor ‘RegioBank) onder vermelding van je teamnaam.VragenHeb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We zien je graag op 12 juni! Doe je niet mee maar wil je wel genieten van de "tropische" sferen op het echte kamper stadsstrand kom dan de spelers aanmoedigen of kom gewoon lekker loungen en genieten van lekkere opzwepende muziek die door een DJ ten gehore wordt gebracht en geniet daarnaast van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom.
Lees verder

"werken" in het zand in plaats van achter de bar

Kamper Horeca Beachvolleybal toernooi

"werken" in het zand in plaats van achter de bar

De 5e editie van Beach Kampen staat voor de deur en dat belooft weer een groot feest te worden.    Dit jaar komen we naast het  bestaande bedrijven toernooi  ook met een horeca personeel toernooi!  Kampen een bruisende stad vol gezelligheid  en rijk aan vele  horeca gelegenheden. De combinatie was snel gemaakt om ook deze mensen eens kennis te laten maken met ons mooie evenement. Op maandag 11 juni  om 18:30 uur beginnen de wedstrijden, die door middel van een poule systeem worden gespeeld.   Tijdens en na het toernooi zal een aantal DJ's draaien zodat u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van het stadsstrand.   Een ieder is welkom om de Horecapersoneelsleden aan te moedigen, een hapje en een drankje is vanavond toch nergens anders te krijgen!   Kom langs en geniet van een hapje een drankje en lekkere muziek!    
Lees verder

Krachten meten met het touw

Touwtrekken

Krachten meten met het touw

Nieuw tijdens Beach Kampen 2018 Tijdens de 5e editie van Beach Kampen 2018 hebben we een nieuwe sport op de agenda staan: "Touwtrekken". In deze workshop wordt met behulp van een stuk touw bepaald wie het sterkte team heeft. Wil jij bij het sterkste touwtrekteam van Kampen behoren, geef je dan snel op. Na een uitleg van de theorie en een demonstratie door touwtrekteam "Het Loggertje" worden de krachten gemeten tussen de deelnemende teams.     Wat is touwtrekken ? Touwtrekken is tegelijk een teamsport en een krachtsport. Er is geen enkele andere krachtsport waarbij het team zo belangrijk is. Een touwtrekteam moet niet alleen sterk zijn maar ook technisch en tactisch goed met elkaar kunnen samenwerken om te winnen. Tijdens de wedstrijd worden twee teams aan beide kanten van een 36 meter lang touw opgesteld en degene die het voor elkaar krijgt om de tegenstander vier meter mee te slepen wint.   Voor wie is touwtrekken?   Touwtrekken is voor iedereen! Het maakt dus ook niet uit of je jong of oud bent, of dat je man of vrouw bent. Er zijn wedstrijden voor iedereen, dus ook voor ongetrainden/recreanten. Over het algemeen denkt iedereen dat touwtrekken een mannensport is, maar er zijn toch ook genoeg vrouwen teams die aan touwtrekken doen. Je kunt zelf bepalen op op welk niveau je speelt.   Meedoen? Deze eerste editie van Beachtouwtrekken vindt plaats op zaterdag 9 juni vanaf 10:00 tot 12:00 uur. Geef je op voor deze eerste kennismaking met touwtrekken in kampen. Schrijf je in via het sportformulier. Er zijn geen kosten verbonden aan deze clinic. Geef je op per team (van 6 personen). Heb je geen team tot je beschikking? Wees niet getreurd, schrijf je individueel in, dan zorgen wij ervoor dat je in een team wordt ingedeeld.     Tijdens het evenement wordt een spetterende demonstraties gegeven door een nationaal touwtrekteam. Op die manier kunnen de deelnemers de spelregels van het touwtrekken aanschouwen en wordt de sport op spectaculaire wijze gepromoot.  Deze workshop wordt georganiseerd door Touwtrekteam het Loggertje uit Zeewolde. Voor meer info: http://www.ttthetloggertje.nl/ https://www.facebook.com/ttthetloggertje/videos/2012709272291293/
Lees verder